12 september, 2006

Dagens sysslor

Idag har jag köpt en dammsugare och en sopkorg till toaletten, en sàdan där med lock sà att det inte syns vilka trevligheter man slängt! Sedan har jag spenderat resten av dagen med att tvätta sex maskiner med tvätt! puh! Känner mig som en riktig hemmafru... Nu har Steff nyss kommit hem fràn jobbet och efter att han har joggat ska vi tillaga Fajitas... mums!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå du!

Har haft några jobbiga dagar eftersom min morfar dog i söndags:-( Lite svårt att fokusera på jobbet, men man måste ju gå dit. Nu är iaf begravningsdatum satt och det känns bra.

Började i St:a Marias kyrkokör igår! Det var riktigt kul att sjunga igen efter alla år som oorganiserad! Var rädd för att den skulle bestå av endast helt tondöva människor men den var på en ganska lagom nivå:-)

Ska på en utbildningseftermiddag efter lunch. Handlar om hur man ska kunna hjälpa patienterna att acceptera livet som det är. Hmmm låter inte jättelätt... Blir säkert intressant!

Det är fortf sommarvärme i Uppsala och jag börjar ledsna på det nu! Vill ha frisk klar luft och vackra löv...

Kram, Susanna

miyala sa...

Tràkigt med din morfar, det är alltid svàrt att förstà att människor sôm alltid funnits där en gàng inte gör det:( Förstàr att det är svàrt att fokusera pà annat dà!

Men roligt att du ska börja sjunga igen! Det var väl ett tag sedan om jag minns rätt!!¨

Hàller med dig gällande sommarvärmen... här är det fortfarande 30 grader och jag är sà less... :( Hösten: Kom nu!

Hoppas att det gàr bra pà begravningen! Tänker pà dig!