11 mars, 2009

Snart ses vi...

... iaf gäller det nàgra av er som följer bloggen! 

Det är blà himmel ute nu och vitsipporna stàr i full blom. Nu kommer nog vàren pà allvar. Känns lite trist i ärlighetens namn att àka till snön i morgon. Nu màste Julians overall fram igen, nu när jag äntligen slutat sätta pà den. Tror att det här har varit den kallaste vintern pà 50 àr i Schweiz. Har iofs passat mig med snö... jag känner mig mer hemma dà, känns inte sà gràtt! 

Nu är Julian hos sin kära farmor och äter en massa gott. Jag har just simmat, ska nu laga mat och sedan packa. Fixade barnvakt för att underlätta packandet. Dessutom vill dom säkerligen passa pà att njuta av charmtrollet nu när han àker bort i tvà veckor. 

För er som inte förstàtt det sà fyller min mormor 90 àr vilket ska firas i Ramsele. Innan dess kommer jag att vara i Uppsala i en vecka. Efter Ramsele är jag pà snabbvisit hos Annie m familje fràn sö kväll till ti morgon. Pà màndagen ska jag klämma in lunch med min farmor o farfar. Detta innebär att alla andra vänner i Övik màste vänta tills i sommar innan vi kan träffas. Finns tyvärr inte möjlighet att träffa fler den här gàngen. Den här resan har jag prioriterat Uppsala eftersom alla vänner där blivi "bortprioriterade" sà länge nu:(! MEN, den som väntar pà ngt gott;) (HAHA)! Vad jag làter självgod idag. Först ska hela valutakursen styras efter mina behov och sedan fàr jag det att verka som om alla mina vänners liv kretsar kring mig! Stackars er när jag flyttade utomlands. När jag tänker efter vet jag inte hur ni har klarat er! Hehe!

Kram pà er!
Vi ses!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad härligt med vår. Jag längtar efter våren i sthlm också! Hoppas ni får en jättetrevlig visit i sverige. Vilken lyx att få packa i lugn o ro. Jag ska anlita farmor på fredag också så jag får packa inför flytten ;) Kramar från oss