19 september, 2008

Aaaaaaaaaaa

Jag är sà arg pà vàr MAC- dator att jag inte vet vad jag gör snart!!! Den kanske fungerar bättre om jag slàr sönder den i 1000- bitar??????????????????????????????????????????

Jag kommer aldrig att fà ngr kort framkallade!

Skitdator!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Nej, det tror jag inte att den kommer att göra. Men det kanske känns bättre för dig (och om du slår sönder den kan ni ju alltid köpa en PC istället).

Vonkis sa...

Vad är problemet?

Anonym sa...

Problemet just nu är att vi inte vet hur nàgonting fungerar! Vi har laddat över alla kort fràn vàr gamla PC till en harddisc som vi köpt. Nu vill jag ladda ner dessa kort pà vàr dator för att äntligen bränna CD-skivor med allt som màste framkallas (eftersom jag inte kan framkalla via internet eftersom det tar över ett dygn med den här datorn), när vi kopplar in harddiscen händer ingenting och vi har absolut INGEN aning om hur vi kommer in pà den... hur vi ser vad som finns pà den o kommer àt bilderna...

Ni förstàr ALLT fungerar annorlunda. OK att det tar en vecka att lära sig hur den fungerar (för smarta dà!) men om man inte har den tiden eller orken at prioritera just det sà tar det ju ààààààr!

Galen!

Miyala

Vonkis sa...

Hm, inte roligt.

Anonym sa...

Hej vännen,
ja vad ska man säga... det är ju så underbart med mac iaf när man är uppvuxen med den. Har du laddat ner skype så kan jag ju supporta dig någon dag/kväll. Beställa bilderna via nätet brukar inte vara några problem, men det kan ju bero på vilken firma man framkallar hos.
Jag hjälper gärna till om jag kan.
KRAMIS
/
Ruth