31 mars, 2007

Skymning över Vierwaldstettersee


skymningen faller över Vierwaldstettersee efter en skön och trevlig dag pà resande fot genom Schweiz. Vi trotsade vädret och àkte söderut vilket lönade sig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅ tack för alla bilder!! Fiiint! jag var nääästan med!!Vera - vilken hottie!!U go girl! Jag KRÄVER fortsatt dokumentation - och till sommaren ÄR DET MIN TUR!

Anonym sa...

vackert vackert och härligt härligt...=) instämmer att vera är en liten het brud minsann;) Simon har pruttat med munnen heeeela dagen således prövat på bokstaven p. Ikväll kom också ljudet maaaaa högt och klart... förra veckan daaa.. Han har också gått från att vara den mest lättsamma och nöjdaste bebisen på jorden till att gnälla från morgon till kväll....;) men så länge han får stå upp och pröva benen les det och så länge mamma leker tittut eller sjunger för gossen så mås det bra.. tror på tänder alt. nytt utvecklingssteg....händer mycket nu! Har msn mia.. fast gärna skype någon dag!=) Skönt att du får njuta av graviditeten...!!

miyala sa...

Annie: You're welcome... det kommer mera... och till SOMMAREN fàr du ju se allt med egna ögon!!!

Sarah: tiden gàr sàààà fort, det känns som om Simon fortfarande ska vara minstingen i kompisgänget och inte göra annat än att ligga och titta. Tiden ska ju stà still när jag inte är där, är det ju tänkt iaf... hm... kul med alla framsteg, snart har du ingen minsting längre... tid för en till bebis kanske?!! :=)