29 januari, 2009

Lägenheten

Igàr ringde de och berättade att det är en till nyrenoverad 5.5 i samma hus, men vàningen längst upp, om vi är intresserade. Känns som att det hänger lite pà om det finns hiss;)! Vore ju helt otroligt om det skulle gà vägen:)! I kväll vid halv àtta ska vi dit och titta pà den! Kul!

Nu hàller vi tummarna... igen!

7 kommentarer:

Marion sa...

Jag håller verkligen tummarna!!!! Hoppas.... Men, jag tror också på att Vonkis har rätt. Kramis

Anonym sa...

Sååååå...hur gick det?
/annie

Anonym sa...

PUH! Vi vet inte hur vi sks göra... Den är egentligen jättefin men när människor bor där som inte har stil sà kan man ju fà ett annat intryck! Men... den har HISS och en jättestor och fin balkong. Igàr kändes den mörk men det beror ju pà att de hade gardiner för varje fönster och att det var mörkt ute;)! Tror att det lutar àt att vi tar den.. DEt är nästan omöjligt att hitta ngt sà stort och fräscht för de pengarna i Zürich... à nu har vi ju fàtt en andra chans:)!

Vi màste meddela dem pà màndag. Inflyttning först april!

Kraaaam/Miyala

Marion sa...

Ta den....! Tog du några bilder???
Jag är jääääättenyfiken! Kramis

Vonkis sa...

Ich bin die tummen gehållen eee ja.

skoggie sa...

Ta den! Det låter ju kanon och allt är ju bättre än att ha mögel! Ett lustigt sammanträffande är att vi har fått erbjudande att flytta inom huset, en 3:a på 122 med balkong! Otroligt vilken tur man kan ha! Vi vet inte om vi fått den men Staffan är dödskompis med vicevärden(som är väldigt bra att ha att göra med) så vi ligger nog väldigt bra till! Vi håller tummarna för er!

Kram kram!
The Väääs family

Vonkis sa...

Hur blev det?!?!?!?!?!?!?!?