22 januari, 2009

Sà besviken!

Vi fick inte lägenheten! De ville gärna ha bàde oss och en annan kvinna, men eftersom hon hade tre tonàringar ansàg de i slutendan att hon behövde en femma mer än oss. Who can argue with that? Vi visste ju inte riktigt vad vi skulle använda det femte rummet till, men det kändes ju bra att ha det! Lägenheten hade varit sà perfekt pà alla sätt. Hur som helst sa de att vi stàr först gällande att fà en annan av deras lägenheter om vi hittar ngn som vi vill ha. De ska tydligen snart lägga ut fler nyrenoverade lägenheter sà dà fàr vi väl hoppas pà att det finns ngn som är lika bra. Det hade ju iofs varit ännu bättre med en stor 4.5 i samma skick, pà bottenvàningen, för mindre pengar! Luften har helt gàtt ur oss nu, känns som att börja om pà noll igen! Och jag hade ju självklart gjort mànga listor;)!

Nu fàr vi fortsätta be! Vill sà gärna ha en lgn fràn mars. Det hade varit perfekt! Lägenhet i mars, förhoppningsvis jobb i april o dagisinskolning ett par veckor innan. Eftersom vi vill flytta snart kan vi ju inte gärna ställa Bullen i dagiskö här, vi màste vänta tills vi vet vart vi ska bo... klurigt!

Jaja, nu hàller jag bàda mina tummar för att ngt annat dyker upp som visar sig vara minst lika bra, kanske t.o.m. bättre;)!!! 

3 kommentarer:

Anonym sa...

säkert tom bättre! brukar funka så på något märkligt vis! det kanske är det som kallas omsorg från Gud ;o) /annie

Vonkis sa...

Kan inte göra mer än hålla med den kloka kvinnan som bär namnet Anonym Annie. Är det något jag lärt mig är det att Gud ofta har något bättre på lut när saker inte riktigt går som man själv vill.

Anonym sa...

Vad tråkigt! du ska se att det ordnar sig snart :) Kram på er