10 april, 2009

Missar sà mkt..


även om det egentligen inte är sà viktigt! Jag menar, vem är Jessica Almenäs? Sist jag var i Sverige kände jag mig stundtals alienerad, mkt kändes plötsligt främmande. Missar saker som händer, vet inte vad mina vänner pratar om. Aningens skrämmande ibland, jag menar... Sverige är ju mitt hem! Eller?!!

6 kommentarer:

Vonkis sa...

Jessica Almenäs var med i Fröken Sverige för en oherrans massa år sedan. Nu för tiden är hon med i 4:ans travprogram och var en av två programledare i Lets dance.

Anonym sa...

Aha! Där ser man! Nu vet jag iaf en sak mer... känns ju bra! Jag gissade pà att hon varit med i ngt liknande program som Linda Rosing:)! Carolina Gynning har väl varit med i big brother, eller? Hon stàr det oxà alltid ngt om!

Kram/Miyala

Vonkis sa...

Japp, hon var med, sista säsongen tror jag det var.

Vonkis sa...

Men du hänger ju med i Melodifestivalen varje år. Och det är ju det viktigaste.

Marianne sa...

Jag visste inte heller vem Jessica Almenär var förrän jag läste vad Veronica sa. Fast det beror bara på att jag är så dålig på namn. Jag älskar nämligen Let's Dance.

skoggie sa...

eh... om det är någon tröst har jag ingen aning om vem det är..;) usch jag läste om den där lilla pojken som var döende i cancer och det känns riktigt jobbigt att tänka på det... gör riktigt ont i hjärtat.. jag brukar inte klara att läsa klart sådant där eller byta kanal om det är på tv. Jag mår för dåligt för det och det har kommit speciellt efter Simon.