20 september, 2007

Mamma Mia!

Mamma Mia... ja, säg nàt nytt! Hon vet vi ju vem hon är... trodde ni ja! Nej, nu ska jag berätta vem som ska ut i nöjessvängen pà söndagskväll tillsammans med pappa Steff... Jo, ingen mindre än mamma Mia... och vad ska vi dà göra en sàn ovanlig kväll?

Jo, vi ska inte mindre än gà och se pà ... MAMMA MIA!!! Orginalmusikalen fràn London gàr här i Zürich mellan den 11-23 september ovh vi ska gà pà sista föreställningen. Jag är sààà lycklig:)
Hela vàren har jag drömt om att fà gà och se den men eftersom Julian var beräknad till den 4:e september kändes det aningens omöjligt... men men... nu kom han tidigare och drömmen blev sann:)

Sà nu hàller VI ALLA tummarna och hoppas att Julian inte blir sjuk eller ngt liknande... och att han fortsätter ta flaskan... hm...

Barnvakter ska kära farmor och faster vara... kan säga att de inte direkt var svàrövertalade!

Mamma Mia... here we come...

Kvällen till ära har vi första-klass-biljetter:))))

2 kommentarer:

Anonym sa...

woohooow! Grattis, vad roligt.


Coolt att ni vågar er ut ur bäbisbubblan och lämnar över ansvaret till några andra. Det brukar vara helt omöjligt annars att få nya föräldrar att minnas att de har ett liv utöver bäbisen. Aj äm impressd.

Nu kommer säkert mjölken smaka godare från en nöjd mamsa.

Eller kommer ni båda att somna av utmattning i bilen på vägen till föreställningen?

miyala sa...

Haha..jo vi fàr se hur tuffa vi är när vi väl är där!!! Kommer vi att kunna slappna av màntro?!!;))) Men det är bra att testa iafè