16 augusti, 2007

TACK!!!

Haha... igàr kväll var en kompis till Steffs syster här och informerade om förlossningar och allt som hör till (hon jobbar som bm vid dem). Hon tyckte att jag verkade väldigt välinformerad och undrade om jag läst pà mkt. Hahaha... jag sa att jag har 15 kompisbarn med mammor som "pratar, tjattrar..." mkt;) Vaddà- det stämmer ju!!! Försök inte förneka det!

15 kommentarer:

Anonym sa...

*muttrar* ;o)

Anonym sa...

obs! kom ihåg att jag finns på msn alla vardagar från jobbet typ 8-16

Vonkis sa...

ha ha ha

Anonym sa...

eh...du... du.. du har väll packat BB-väskan?... inte för att det är ett MÅSTE.. bara ett liiiiiitet liiiitet ödmjukt tips från en aningens "pladdrande" mamma... näääära nu än fast du inte tror det!

miyala sa...

hehe... har faktiskt INTE packat den än. Tänker varje dag att jag bör göra det men sà blir det inte av. I morgon... kanske:) Svàrt att packa eftersom jag behöver nästan allt i vardagen... har skrivit en lista iaf;)

Anonym sa...

jag är online på msn!!!!!(nu)

skoggie sa...

du tänker väl på andningen?..;)

Anonym sa...

Men nu är det ju sååå nära!!! Gud så spännande! Håller tummarna för att du slipper övertid och att förlossningen känns som lätt mensvärk ;-) Känner igen mig i din beskrivning. Jag kunde springa på i vanligt tempo dagen innan förlossningen jag också:-) Fast runt jul hade jag några dåliga veckor. Kan bölja fram o tillbaka uppenbarligen. Här är det lite rörigt för tillfället. Maken har gått o brutit handleden...

Kram, Fru Sköldestedt

Anonym sa...

...å...å..åå. glöm inte bort att i början av förlossningen klarar man sig bra på två alvedon och en tupplur!...kanske en rispåse på ländryggen....eller prova tänka bort värkarna med positiva tankar...å glöm för guds skull inte bort att andas!!! ;o)

Vonkis sa...

GRATTIS!!!

Anonym sa...

Grattis!! 26/8 kl 07:03 föddes den lille... 50cm och ca 3500g. Lite info till alla innan Mia kommer och berättar själv! Hipp hipp HURRA!

Marion sa...

Grattis! Kram från oss alla Hälsningar

Anonym sa...

grattis....
skulle han inte komma i september=)

Anonym sa...

Grattis! Det är nu livets mest underbara resa börjar:-)

skoggie sa...

Hej Gumman!

Hoppas du fick mitt mess, passar dock på att gratta här också. Hon som ersatte dig på ditt förra jobb hälsar och skulle berätta för alla på jobbet. Hoppas allt går bra med amning och så. Såg att du varit inne på familjeliv, så förhoppningsvis är du hemma från BB iaf?... =) Massor med kramar från oss!