16 december, 2007

Snart är det jul!

Snart kommer vi, med stormsteg:) Nu är det snart endast 5 dagar tills vi flyger hem! Vi ser verkligen fram emot det, bara att vara i Sverige, men självklart mest emot att träffa ALLA och allra mest att visa upp den lilla guldglimpen!
Här kommer han sà länge för er som inte stàr ut med att vänta ngr dagar:)

Kram pà er!



7 kommentarer:

Vonkis sa...

Vad han växer, kannästan höra knaket ända hit :-)

skoggie sa...

hejsan tjejen! Har tänkt ringa i två dagar men besök och hundar och packning och pojke kommer ivägen heeeela tiden. Och idag är jag så trött att jag måste lägga mig ner på datorn och sova nu tror jag. Men i morgon kanske jag kan ringa, hemma då? Kommer du till uppsala som tänkt i januari? kram kram

p.s. har ju ergo nu! Barnvagnen får endast stå i källaren, vilket känns lite trist i och med att vi blev lovade att han den i trapphuset men men...går ju att kånka upp den men mycket lättare med ergo. Idag gick jag i fem timmar utan att få ont i ryggen... får dock tränngsvärk i musklerna i benen och rumpan... inte helt fel..;)

Anonym sa...

Alltså jag är ju inte helt neutral eftersom jag tycker så mycket om dig. Så jag tänkte fråga dig som kan se mer objektivt på det hela.

- Visst är han helt otroligt vacker? Så där långt över det normala? ;0)

Vonkis sa...

Röv, har tappat din adress IGEN! skulle du kunna maila den till mig? Snääälla

Anonym sa...

älsklingar.

Marion sa...

Underbar liten kille. Ännu bättre.. kan han vara bättre i verkligheten??? Ja, det var han! Tack för att vi fick möjlighet att träffas lite då ni var hemma. Har tappat ditt hemnummer. Kan du maila det??? Det skulle vara så kul att prata någon gång.
Kramis

Vonkis sa...

Hörrö. Nu vill vi (jag) allt ha lite nytt material på Jullan att titta på. :-)