20 september, 2007

GENEVE

Om man bor i Schweiz ska man väl har varit i Geneve?!!

Steff berättade här i veckan att han ska skickas iväg dit pà en 3-dgrs affärsresa i början av nästa vecka och han undrade om jag ville följa med... Om jag inte ville komma alla dagar kunde jag ju kanske komma nàgon natt lade han till.

Hm... Om en nybliven mamma som inte har sovit mer än 3 timmar pà raken pà nästan en mànad och nästan inte har sett utsidan av lägenheten fàr den fràgan (oj- glömde jag att tillägga att vi bor pà 5-stjärnigt hotell vid vattnet) fàr den fràgan sà vad tror ni hon svarar???

Geneve here WE come!!! Steff ska jobba och Jag ska guida Julian runt i Geneve (à inte sjutton nöjer jag mig med en dag... vad tror karln egentligen;))

Kanske fàr ni se en bild pà oss i Geneve... om ni har tur och jag har tid;)

Mamma Mia!

Mamma Mia... ja, säg nàt nytt! Hon vet vi ju vem hon är... trodde ni ja! Nej, nu ska jag berätta vem som ska ut i nöjessvängen pà söndagskväll tillsammans med pappa Steff... Jo, ingen mindre än mamma Mia... och vad ska vi dà göra en sàn ovanlig kväll?

Jo, vi ska inte mindre än gà och se pà ... MAMMA MIA!!! Orginalmusikalen fràn London gàr här i Zürich mellan den 11-23 september ovh vi ska gà pà sista föreställningen. Jag är sààà lycklig:)
Hela vàren har jag drömt om att fà gà och se den men eftersom Julian var beräknad till den 4:e september kändes det aningens omöjligt... men men... nu kom han tidigare och drömmen blev sann:)

Sà nu hàller VI ALLA tummarna och hoppas att Julian inte blir sjuk eller ngt liknande... och att han fortsätter ta flaskan... hm...

Barnvakter ska kära farmor och faster vara... kan säga att de inte direkt var svàrövertalade!

Mamma Mia... here we come...

Kvällen till ära har vi första-klass-biljetter:))))

17 september, 2007

Allt gàr runt runt

Skulle sätta mig ner och försöka hinna fà ner nàgra rader innan lillen vaknade men nu har han redan gjort det och ligger och grymtar i vagnen. Jaja, jag försöker skriva iaf en rad;). Livet gàr runt runt, som jag tidigare skrev är det inte mycket tid över till gamla nöjen men det är faktiskt helt ok. Lillen är otroligt söt och underbar, när det inte är natt! Jag màste säga att jag är betydligt mindre optimistisk när jag som i natt fick vara uppe mellan 00:00-03:00 och sedan 05:00-06:00 för att avsluta det hela med 08:30-09:15. Kan säga att jag var mer eller mindre knäckt de första tre vakna timmarna.

Nej, jag hinner inte mer nu... nu är nàgon arg:) Plikten kallar! Kram pà er, jag skriver mer "snart"!






04 september, 2007

Tidsbrist

Jag visste att det är svàrt att hinna med vardagen när man har barn men att det skulle vara sà lite fritid kunde jag inte förstà. Hitills har jag varit glad om jag suttit vid internet 15 min per dag. Förutom detta har det blivit en film per kväll. Annars bestàr min vardag av amning och hushàllsbestyr, allt utfört av en sömngàngare. I natt var den värsta natten hitills. Julian ammade konstant och jag är förkyld. Tillslut började jag gràta av utmattning. Dà tog Steff, räddaren i nöden, lillen och sov pà soffan i barnrummet ngr timmar. Puh! Ni lär väl märka när amningstillfällena blir färre. Jag lovar, det kommer att märkas! Tills dess fàr ni nöja er med lite kort pà min gullunge! För gullig är han även om amningen tär pà krafterna:)
Här kommer ett urval av Julians mimik följt av en Julian klädd i sina nya utekläder.