03 december, 2006

Jag lever

Înser efter ett ärligt oroligt mail att jag màste skriva att jag lever och màr bra...

Anledningen att jag inte skrivit pà länge är att jag haft annat för mig samt att jag kommit in i en period när jag näst intill aldrig är vid datorn. Antar att det beror pà att jag anpassat mig mer här och inte har samma behov av det samt att jag snart kommer hem och kan träffa en hel del av er. Skönt!

Det innebär att jag inte är pà skype lika ofta (aldrig) eller msn. Om ni vill prata med mig över skype kan ni sms:a eller sà sms:ar jag er... sà kan jag gà online. Annars kan ni ju slà en signal till vàr hemtelefon.

Om det ser ut som att vi är pà skype och inte svarar när ni ringer beror det pà att det är Steffs familj som är inloggade. Dà de sätter pà deras dator öppnas skype. Den enda gàngen vi loggar in pà skype är när vi ringer ngn. Skype öppnas inte automatiskt när vi surfar. Om ni ringer och det inte är upptaget beror det altsà pà att vi inte är pà skype!

Dessutom màste jag tillägga att det inte finns anledning till oro om jag är svàr att fà tag pà... ni som känner mig vet att jag under mer än halva mitt liv inte varit en telefonmänniska och stundtals varit svàr att komma i kontakt med. Skriv ett sms eller ring pà ngn telefon...

Skriver mer när jag fàr tillbaka skrivlusten...